Erik Wahrolen återvänder till buren efter sin KO-vinst i debuten. Nu möter han sin största utmaning hittills i form av Baysangur Makaev.

Erik Wahrolen går match på hemmaplan i Stockholm

Wahrolen är fortsatt obesegrad i så väl sin amatörkarriär och efter sin första proffsmatch. I september ställdes han mot Ibrahim Halil Milli under Fight Club Rush 17. Grappling-specialisten tog hem en snygg vinst via KO i drabbningens förta rond. Sedan en tid tillbaka står det klart att proffskarriärens andra match kommer äga rum i samband med Fight Club Rush 19. Nu vet vi att Baysangur Makaev kommer så för motståndet.

Makaev åkte på en förlust via ett flygande knä signerat Samuel Bark i sin professionella debut, men har gått som tåget sedan dess. Tre raka vinster har det blivit. Två i Fight Club Rush och en i Allstars Fight Night. Efter en inledande seger  via ground and pound har det blivit två domslut.

Hur kommer det gå för den 41-åriga Wahrolen mot den 17 år yngre Makaev?

Datum och biljetter

Härnäst väntar Fight Club Rush 19.

Galan äger rum den 24 februari. Precis som i samband med organisationens senaste besök till Stockholm kommer eventet äga rum på Quality Hotel Friends. Här kan läsaren hitta biljetter till galan.

Fight Club Rush 19: Preliminärt matchkort

Tuomas Grönvall vs Hecher Sosa (titelmatch i bantamvikt)
Raymond Johansson vs Waltteri Hakkinen
Renato Vidovic vs Rohullah Yousofi
Erik Wahrolen vs Baysangur Makaev
Wasi Adeshina vs Luka Giorgadze
Nabbe Malki vs Mika Kallio
Kevin Osorio vs Abdulaziz Husein

The post Erik Wahrolen möter Baysangur Makaev under Fight Club Rush 19 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela