UFC Saudiarabien ser inte ut att äga rum i början av mars som världens största MMA-organisation har planerat. Det hävdar Ariel Helwani.

Höjdarna i Saudiarabien inte nöjda

Enligt Helwani eftersöker Saudiarabien en djupare och mer framträdande gala än vad UFC erbjöd den 2 mars. Saudiarabien betalade en platsavgift på 20 miljoner amerikanska dollar för evenemanget, vilket TKO:s operativa chef Mark Shapiro tidigare avslöjade.

UFC har ännu inte meddelat några förändringar gällande galan. Varken fajters eller deras team hade informerats om eventuella förändringar fram till måndag eftermiddag. Detta enligt MMA Junkie.

Vid publiceringstidpunkten är det oklart om matcherna som var planerade för den 2 mars fortfarande kommer att äga rum på en annan plats eller om matcherna kommer att schemaläggas för nya datum.

Om UFC-galan hade ägt rum den 2 mars skulle det ha varit det andra av tre stora evenemang på lika många veckor i Saudiarabien. En Bellator vs. PFL pay-per-view är för närvarande planerad för den 24 februari, medan boxningsmatchen Anthony Joshua vs. Francis Ngannou är schemalagd för den 8 mars.

Innan evenemanget sköts upp inkluderade UFC:s matchkort för för Saudiarabien de nedanstående matcherna.

UFC Saudiarabien: Preliminärt matchkort

Mohammad Mokaev vs. Alex Perez
Jairzinho Rozenstruik vs. Shamil Gaziev
Eryk Anders vs. Jamie Pickett
Joel Alvarez vs. Ludovit Klein
Javid Basharat vs. Aiemann Zahabi
Yanis Ghemmouri vs. Vinicius Oliveira
Brendon Marotte vs. Mohammad Yahya
Abdul-Kerim Al-Selwady vs. Loik Radzhabov

The post Uppgifter: UFC Saudiarabien flyttas efter kritik mot svagt kort appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela