Nyheter


Flera spännande toppmatcher i UFC nu officiella!

Publicerat 16 juni, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezSom världens ledande MMA-organisation förväntas UFC bjuda på stora toppmatcher och det är just sådana som har annonserats under natten!

Tre huvudmatcher har annonserats som sätter högt rankade fighters mot varandra!

Först ut i kronologisk ordning är bantamviktsmötet mellan Cory Sandhagen och Umar Nurmagomedov – släkt till legendaren Khabib Nurmagomedov. Matchen kommer att agera huvudmatch på UFC Nashville den femte augusti.

Sandhagen har legat i toppen av bantamviktsdivisionen länge och kommer från två raka segrar mot elitfighters Song Yadong och Marlon Vera. Umar Nurmagomedov är obesegrad med hela 16-0 och har fyra raka UFC-vinster i ryggen. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Hemmafavoriten återvänder till UFC Paris 

Under UFC:s återkomst till Singapore den 26 augusti kommer den forne fjäderviktsmästaren Max Holloway att ta sig an publikfavoriten ”The Korean Zombie” Chan Sung Jung

I fjädervikt har Holloway endast förlorat mot den regerande mästaren Alexander Volkanovski och besegrade senaset Arnold Allen. Jung förlorade senast mot just Volkanovski i ett andra försök att vinna fjäderviktstiteln. 

Sist men inte minst så kommer fransmannen Ciryl Gane att ta emot moldoviern Serghei Spivac i huvudmatchen på UFC Paris den andra september. Gane har enbart förlorat mot Francis Ngannou och Jon Jones. Spivac äntrar matchen med en ter matcher lång vinstsvit – alla segrar säkrade i den första ronden. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vilken av dess toppmatcher i UFC ser du mest fram emot?!

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Flera spännande toppmatcher i UFC nu officiella! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela