Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Forne UFC-mästaren om livsförändringen: “Jag gjorde en abort!”MMAnytt.se

Luke Rockhold har för första gången öppnat upp sig om den svåra tiden de senaste åren. Den före detta mellanviktsmästaren i UFC och Strikeforce påstår att han förändrade sitt liv och hittade ny motivation för kampsort efter en smärtsam separation. Paret ska även ha gjort en abort, något som fick ex-mästaren att tänka om och att sluta dricka alkohol. – Jag vet att det inte är ett populärt ämne just nu, men jag gjorde en abort och gick igenom en separation, sade Rockhold till MMA Junkie. Jag är 37 år, och att behöva se allt falla samman gjorde ont. Det var definitivt en stor vändpunkt för mig. Att ha ett barn påväg och att förbereda sig inför det. Att behöva […]

The post Forne UFC-mästaren om livsförändringen: “Jag gjorde en abort!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy