I november läckte en video där man kunde se att UFC bokat in en match med Michael Page. Nu kommer motstridiga uppgifter.

Michael Page i faceoff med Cedric Doumbe

I samband med en video som publicerades av Full Send podcast kunde man se att UFC bokat in Bellator MMA:s tidigare stjärna Page mot Kevin Holland. Den drabbningen var tänkt till UFC 298 i januari. UFC har dock inte gjort något offentligt uttalande gällande en potentiell värvning av Page.

Under fredagskvällens PFL-finaler i Europa möttes organisationens Cedric Doumbe och Page för en faceoff inne i buren. Innan Page lämnade buren sade han ”vi får se vad som händer i framtiden.

31-åriga Dombe är tidigare kickboxningsmästare från Glory och står nu med ett totalt MMA-facit på 5-0-0. 36-åriga Page är tidigare titelutmanare i Bellator MMA och hans matchfacit lyder 21-2-0.

Det har dock hänt förut att fajters genomfört faceoffs i organisationer som utövarna själva inte tillhör. Exempelvis klev UFC:s tidigare dubbelmästare Conor McGregor in i BKFC:s ring, tidigare i år. Där ställde han upp på en faceoff med organisationens stjärna Mike Perry.

Kolla in den ovannämnda händelsen i klippet nedan. Via MMA-journalisten Ariel Helwani.

Oh man.

MVP x Doumbe would be one of the best fights (and builds) of 2024, if PFL can get it done pic.twitter.com/1rTqPJ5dyF

— Ariel Helwani (@arielhelwani) December 8, 2023

Sveriges Cornelia Holm, Malin Hermansson och Ali Taleb deltog i årets säsong av PFL Europa. Ingen av dessa tog sig dock till final. Däremot vägde Taleb in som reserv inför de ovannämnda finalerna.

The post Inget UFC? Michael Page i faceoff på PFL-finalen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela