Sveriges Josefine Knutsson är klar för sin nästa match i UFC. Kolla in vilken gala och motståndare det blir i artikeln nedan.

Josefine Knutsson ställs mot Julia Polastri

I december rapporterade Kimura att Knutsson skulle återvände till buren under det första kvartalet av 2024. Nu har hon fått både datum, plats och motståndare för matchen. Svenskan, som har tagit hem en UFC-vinst på lika många matcher, kommer möta Brasiliens Julia Polastri. Den sistnämnda fick sitt kontrakt med UFC under sitt deltagande i Dana White’s Contender Series och kommer genomföra sin debut för organisationen. Hon står med ett totalt matchfacit som lyder 12-3-0.  Hon har fem vinster via domslut, fyra via KO/TKO och tre via submission.

28-åriga Knutsson är tre år äldre än sin brasilianska motståndare.

De båda kombattanterna kommer drabba samman med varandra under UFC Vegas 87. Galan går av stapeln den första helgen i mars på Apex-anläggningen.

Under en intervju med Kimura, som gjordes i slutet av 2023, delade Knutsson med sig av sina tankar inför kalenderåret 2024.

Jag kommer garanterat vara rankad innan 2024 års slut. Jag väntar på att få en rankad motståndare i nästa match. Jag vill ha en utmaning och jag vet att det tar ut det bästa i mig också. Jag vill klättra snabbt och möta dom bästa. Det ska också vara på ett strategiskt sätt och det som min tränare och mitt team anser att jag är redo för. Jag lägger all min tillit till deras kunskap.

Svenskan är obesegrad i så väl UFC som i sin professionella karriär. Hon står med ett totalt matchfacit som lyder 7-0-0. Han har en vinst via TKO och resterande segrar har kommit via domslut.

#UFCVegas87

Julia Polastri makes UFC debut on March 2nd against Josefine Knutsson in Las Vegas. pic.twitter.com/HOFh80boKh

— Marcel Dorff (@BigMarcel24) January 20, 2024

The post Josefine Knutsson har motståndare klar inför sin andra UFC-match appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela