Välkommen till Käftsmällspodden, en djupgående titt på MMA-världen med din värd, Alexander Brodal och Mikael Jansson, tillsammans med specialgäster Sofia Gemwell och andra framstående fighters. I detta avsnitt berättar vi allt om triumfer och utmaningar mästare står inför, heta hemligheter och framtida planer inom MMA.

Brodal och Jansson leder samtalet med roliga anekdoter och insikter, vilket ger en unik inblick i MMA:s inre värld, samtidigt som vi får lyssna på inspirerande berättelser från våra gäster. Detta inkluderar en spännande berättelse om Hannas första match och dubbla världsmästaren Nina, delar vikten av att sammanfoga alla delar av MMA för att bli framgångsrik.

Följ oss på denna insiktsfulla resa när vi undersöker världen av MMA med hjälp av Hanna och Nina, två av Sveriges mest engagerade utövare. Vi får en inblick i deras dagliga utmaningar, träningsrutiner, deras beslutsamhet att välja MMA framför andra kampsporter och vad som driver dem till framgång.

Utforska också med oss möjligheten att övergå till Thailändsk boxning, en idé som våra fighters verkar öppna för, och delta i diskussionen om MMA som sport och kultur, med en särskild not till Georges St-Pierre (GSP) för hans discipline och engagemang till träningen.

Slå dig ner och joina oss på denna rika utforskning av MMA-världen, och få chansen att upptäcka vad som krävs för att bli en framgångsrik MMA-utövare.

Dela