Välkommen till detta spännande Käftsmällspodden avsnitt, där vi tar en djupdykning i livet för MMA-stjärnan & Youtube-influencern Megic Mike och Annie. 

Megic berättar om möjligheten av att vara en del av AFN i Sverige och uppskatta seger och förlust inom professionell kampsport. Vi belyser också Maliks avgörande roll som Mikes tränare och hur hans passion för MMA har lett Mike till styrka och självutveckling.

I denna episod avslöjar Megic Mike hur viktig disciplin och ibland ovanliga metoder som kallduscha har påverkat hans framgång. Undertecknad av en inspirerande resa från den lilla staden Ystad till att bli en MMA-stjärna, delar Megic Mike sin hängivenhet för att skapa sin egen identitet i fightingvärlden.

Vi diskuterar också hans match mot Island Boy. Denna episod ger oss också en inblick i hans relation till hans manager Ari Amin och hur han stöttat Magic Mikes professionella utveckling.

Genom att utforska Megic Mikes resa från att vara vilsen till att bli en framgångsrik MMA-stjärna, Youtube-influencer och skådespelare, ger detta avsnitt en verklig inblick i de utmaningar och triumfer som han har mött. Häng med på denna inspirerande resa inom världen av fighting!

Dela