Nyheter

Marcus Sundin Liljedorff om WBC-titelmatchen: ”Overklig känsla”

By Stefan Romare

Veteranen Marcus Sundin Liljedorff är klar för karriärens största match – om WBC-titeln! Sundin Liljedorff har en gedigen meritlista: femfaldig svensk mästare, nordisk WKN-mästare och Skandinavisk WBC-mästare.
Matchen äger rum redan i helgen, den 27 april i Australien på galan Muay Thai League 10.
Inför matchen har det inte blivit något träningsläger, men Sundin Liljedorff håller sig alltid i form för att kunna ta matcher som denna på kort varsel.

View this post on Instagram

A post shared by Marcus Sundin Liljedorff (@makha_muaythai)

För motståndet står Charlie Bubb som har gått hela 59 matcher och vunnit 51 av dem. Han är tvåfaldig mästare i K-1.
Världsmästartiteln i WBC är en av de mest prestigefyllda titlarna man kan vinna som thaiboxare och för Sundin Liljedorff är det som en dröm som går i uppfyllelse.

– Det är en helt overklig känsla – en dröm som går i uppfyllelse. Jag är så glad och tacksam för denna möjlighet. Det är ett kvitto på allt arbete som jag har lagt ner, säger Sundin Liljedorff till Maximum Sports.
Om motståndaren säger han:
– Vi följer varandra på Instagram och han verkar vara lång, har gått många matcher och är en riktig sportsman. En ödmjuk och respektfull kille.

Vi önskar Marcus Sundin Liljedorff ett stort lycka till!

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter

Dela