Paddy Pimblett och Molly McCann är inga främlingar för att leva sina liv framför kameror. Nu kommer den erfarna duon inom UFC att göra det på en mer heltidsbasis, efter att ha fått en reality-show på BBC i Storbritannien.

Paddy Pimblett och Molly McCann – ”Det är inte bara solsken och regnbågar”

Paddy & Molly: Show No Mersey har fått grönt ljus för att sändas på BBC Three, och utövarna kommer att ge en djupare inblick i både sina personliga och professionella liv.

Pimblett och McCann, som båda kommer från Merseyside i Storbritannien och därmed förklarar den unika stavningen av deras gemensamma reality-serie, är bästa vänner som också tävlar på högsta nivå inom kampsport i UFC. Serien syftar till att ta med tittarna på en ”resa inuti och utanför buren när de tar sig an de största striderna i sina liv, som kommer att avgöra deras arv inom MMA-världen, samtidigt som de hanterar sina relationer med vänner och familj.” Detta via MMA Fighting.

Pimblett och McCann uttalar sig i ett gemensamt pressmeddelande.

We can’t wait for you all to see what a day in the life for us both entails. “It’s not all sunshine and rainbows and a lot goes into what we do. You won’t believe it until you see it so get watching!

Den nya serien kommer att följa båda fajters när de förbereder sig för kommande matcher, vilket kommer att inkludera framträdanden av Pimbletts fru Laura när hon förbereder sig för att föda tvillingar. Samtidigt kommer McMann och hennes fästmö Ellis också att medverka i serien tillsammans med den restaurang de driver nära hemmet i Liverpool.

Paddy & Molly: Show No Mersey kommer att produceras av Hello Mary och serien kommer att sändas på BBC Three i Storbritannien, även om inget exakt premiärdatum har annonserats ännu.

The post Paddy Pimblett får TV-serie tillsammans med vännen från UFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela