Nyheter


UFC skriver kontrakt med Jonny Walkers bror: Valter Walker!

Publicerat 9 juni, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezSyskonpar i MMA är inget nytt. Från Diaz-bröderna till Miller-bröderna och Shevchenko-systrarna så är det inte sällan fighting går i familjen. Nu har brasilianske Jonny Walkers tungviktsbror Valter ”The Clean Monster” Walker (11-0) skrivit på för UFC! 

25-årginen vann nyligen tungviktstiteln i Titan FC och kort därefter var han klar för världens ledande MMA-organisation! 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Har flera titlar i flera organisationer

Valter Walker är flerfaldig MMA-mästare i organisationer som Arena Global och MMA Series. Han gjorde sin proffsdebut under hösten 2020 och har sedan dess radat upp vinst efter vinst med sju avslut och fyra vinster på domslut. 

I sitt senaste framträdande ställdes Valter Walker mot UFC-veteranen Alex Nicholson – den nykrönta tungviktsmästaren i Titan FC. Valter Walker satte ett högt tempo och i den fjärde ronden kunde Nicholson inte fortsätta vilket gav brasilianaren segern. 

Det är ännu inte kart vem Valter Walker möter i UFC, men tungviktsdivisionen får ett välkommet tillskott! 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur kommer det gå för Valter Walker i UFC? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget UFC skriver kontrakt med Jonny Walkers bror: Valter Walker! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela