Under nattens PFL-gala såg vi en av organisationens mest hajpade fighters Brendan Loughnane bli knockad av Jesus Pinedo.

Jesus Pinedo knockar Brendan Loughnane

PFL-säsongen är i full gång och inatt var ännu en gala där fighters fick chansen att avancera sig i turneringen. På huvudmatchen såg vi en av organisationens största profiler, Brendan Loughnane, ta sig and Jesus Pinedo. Den sistnämnde var stor underdog inför mötet. Med en förlust i ryggen gav fansen inte många chanser till Peru’s ”El Mudo”.

Det skulle inte dröja förrns han fick tyst på allt tvivel då han i första ronden hittade in med ett knä som sänkte Loughnane. Han följde upp med ground and pound som fick domaren att kliva i mellan. Detta är första gången någon lyckats knocka Loughnane.

Se avslutet nedanför.

UPSET! UPSET! UPSET JESUS PINEDO IS GOING TO THE #PFLPLAYOFFS!

Loughnane is eliminated!#PFLRegularSeason LIVE NOW
ESPN & ESPN+
https://t.co/jPNvomD5xg pic.twitter.com/WOxITRo19X

— PFL (@PFLMMA) June 9, 2023

Loughnane eliminerad – Pinedo avancerar

I och med nattens resultat är den tidigare vinsttippade Loughnane eliminerad från turneringen. Istället tar sig Pinedo till ”play off’s” som är del två av organisationen turneringsformat. Där har han chansen att kamma hem prispotten på en miljon dollar.

The post VIDEO: Skrällar med vältajmat knä – Brendan Loughnane eliminerad appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela