Sveriges Zlatan Ibrahimović träffade nyligen på UFC:s tidigare lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov och lämnade ett kryptiskt meddelande till sina fans.

Zlatan Ibrahimović lämnar kryptiskt meddelande

Under den senaste tiden har det cirkulerat rykten om att den obesegrade Nurmagomedov ska återvända från sin pensionering för att gå match i samband med den kommande galan UFC 300. ”The Eagles” tränare, Javier Mendez, har dock kallat det hela för ”nonsens”.

Under gårdagen kunde vi se fotbollsfantasten Nurmagomedov på plats när Milan ställdes med Roma i italienska Serie A. En video från kvällen visar Ibrahimović söka sig fram till ”The Eagle” för att omfamna UFC-stjärnan. Nyligen publicerade fotbollslegendaren, som själv lagt skorna på hyllan ett Instagram-inlägg från mötet med ”UFC 300”. Vet Ibrahimović om någonting som Mendez inte gör? Kolla in bilden och textinlägget här nedan.

Ibrahimović sysslade själv med kampsport i sin ungdom och är ett stort MMA-fan. Under det föregående året besökte han Allstars i Stockholm och överlämnade en gåva till Khamzat Chimaev.

Nurmagomedov avslutade sin karriär i UFC utan att ha förlorat någon match och som mästare i lättvikt. Hans senaste, möjligen sista, match ägde rum under UFC 254 år 2020, där han ställdes mot amerikanen Justin Gaethje. Segern säkrades genom en triangle choke i den andra ronden. Den nu 35-årige ryssen har en imponerande matchstatistik på 29 vinster, inga förluster och inga oavgjorda matcher.

The post Zlatan Ibrahimović omfamnar Khabib Nurmagomedov – ”UFC 300” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela