Mamed Khalidov vann sin trilogimatch mot Scott Askham på ett spektakulärt sätt vid huvudmatchen i Warszawa under KSW Colloseum 2.

Mamed Khalidov står för ännu en flygande spark

Khalidov hade 1-1 mot UFC-veteranen Askham efter att 2020 knockat denne med en flying switch-kick. 63 sekunder in i den 3:e ronden mäktade Khalidov med att knocka engelsmannen med samma spark.

42-åringen spenderade det mesta den andra ronden med att attackera Askhams på marken där britten dock försökte göra detsamma. Ingen av herrarna lyckades få till tillräckligt med tryck för att tvinga fram en submission.

I och med att den tredje ronden började träffade båda herrar med oavsiktliga träffar under bältet vilket gjorde att matchen fick stoppas temporärt. Så fort som matchen startade igen träffade Khalidov med sin flygande spark som han följde upp med slag som försatte Askham i medvetslöshet.

Ni kan se avslutet i videon nedan:

WOOOW!!! MAMED KHALIDOV!!!

He does it again!!! XTB #KSWColosseum2 pic.twitter.com/IIAZGTfZ8i

— KSW (@KSW_MMA) June 3, 2023

Har tidigare besegrat Pudzianowski

Den tidigare KSW-mästaren i mellanvikt och lätt-tungvikt Khalidov (37-8-2)  har nu 3-1 sedan han förlorade den första matchen mot Askham år 2019. Sedan detta har han utöver knockoutsegrarna mot britten avslutat Mariusz Pudzianowski i första ronden inom tungvikt.

Askham (19-6) hade stått för fyra raka segrar efter att han lämnat UFC under 2017 fram till förlusterna mot Khalidov.

The post Britten knockas med samma spark för andra raka gången appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela