Conor McGregor visade inget annat än kärlek för Katie Taylor efter att hon led sitt första nederlag i karriären på lördagen.

Conor McGregor – ”Jag älskar dig”

UFC-superstjärnan var på plats i 3Arena i Dublin, Irland, för att stötta Taylor, en annan Dublinbo, när hon försökte bli en ohotad mästare i två viktklasser. Taylor gick in i lördagens match mot Chantelle Cameron som världsmästare i lättvikt. Hon förlorade till sist på majoritetsbeslut mot Cameron, som är regerande mästare i lätt weltervikt.

Med förlusten föll Taylor till 22-1 i sin professionella karriär.

McGregor stod precis utanför ringen när beslutet tillkännagavs och hoppades att poängkorten skulle luta åt Taylors fördel efter 10 intensiva och konkurrenskraftiga ronder, men han blev besviken.

Transkribering via MMA Fighting.

Another amazing fight for you. Another day, another day for Katie Tay. Love you to bits, I love you.

Läsaren kan ta del av den tidigare dubbelmästarens reaktion i klippet nedan.

Då kan den tidigare dubbelmästaren återvända till buren

Enligt uppgifter förväntas McGregor återinträda i antidopingbyrån USADAs testpool med omedelbar verkan. Det innebär att han kan återvänta till buren om sex månader. McGregor förväntas möta Michael Chandler i sin nästa match. De båda kombatanterna agerar huvudtränare i årets säsong av The Ultimate Fighter. Reality-serien börjar sändas i slutet av maj på UFC Fight Pass.

The post Conor McGregor reagerar på Katie Taylors första förlust appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela