Enes Kollari tog hem sin första professionella vinst under den gånga helgens Fight Club Rush 19. Nu utmanar han Nabbe Malki.

Enes Kollari-  ’Hämta Nabbe Malki’

Under den ovannämnda galan, som ägde rum på Quality Hotel Friends i Stockholm, klev Kollari in i buren för att ta sig an Finlands Abubakr Abdulhalakov (0-2-0). Under en intervju med Kimuras Simon Tingberg berättat Kollari om känslan av att vara tillbaka i Fight Club Rush. En organisation han tävlade i som amatör.

Det känns jävligt bra. Det är kul att vara tillbaka på FCR. Det känns som hemma varje gång jag kommer hit.

Vidare delar Kollar med sig sina tankar kring matchen.

Jag försöker hålla lite lite lugnare tempo i början, så jag inte gör dumma misstag i onödan. Jag vet att jag är mycket bättre än alla dom här som jag har mött. Mina egna misstag har gjort att jag åkt på lite dåliga domslut och sådana grejer. Jag växer och för varje match blir jag bara bättre och bättre.

Göteborgs Kollari tog hem segern via en rear-naked choke i drabbningens andra rond.

Redan i den första ronden kände jag att jag hade honom kanske tre gånger, men jag ville inte stressa fram avslutet. Jag visste att jag var mer förberedd än honom vart matchen än skulle gå. Minns att jag träffade honom med några riktigt fina armbågar där. När jag såg honom sitta ner  i rondvilan sa jag till min coach Anders att det är slut med honom. Och det var exakt det som hände i den andra ronden.

Kollari står nu med ett totalt matchfacit som lyder 1-1-0.

Vill gå match på Fight Club Rush 20

Tidigare har det surrats om en match mellan Kollari och fanfavoriten Nabbe Malki. Den förstnämnda är fortfarande inställd på en match mot fajtern från Stockholm, som har gått 2-1-0 i sin professionella karriär.

Vart är han? Hämta honom! Om han vill möta mig på Fight Club Rush 20 i juni är jag på.

Under måndagen berättade Malki att han kommer gå match på den ovannämnda galan via sina sociala medier. Vem som kommer stå för motståndet framgick dock inte av inlägget.

Fight Club Rush 20 äger rum på ABB Arena Nord den 8:e juni. Cage Warriors Tobias Harila kommer gå match i samband med galan.

The post Exklusivt: Enes Kollari utmanar Nabbe Malki efter segern appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela