Boxningslegenden som nu är promotor, Oscar de la Hoya, föreslår en MMA-match mellan sig själv och UFC-presidenten Dana White.

Oscar de la Hoya om en match mot Dana White

Hoyas förslag kom några dagar efter att hans fajter Ryan Garcia vädjade till White att få möta UFCs bantamviktskung Sean O’Malley i oktagonen. Promotorn är positivt inställd till att hans boxningsstjärna ska få pröva sina vingar inne i buren. Om de båda utövarna möts inne i buren anser de la Hoya att han borde möta White i den delade huvudmatchen på samma event.

De La Hoya dök upp på MMA Hour på måndagen och presenterade sin idé för programledaren Ariel Helwani.

I would actually entertain that because Ryan can fight in the main event with this kid. And maybe I could do Dana on the co-main,

Med Whites och de la Hoyas bittra historia påpekade Helwani att det skulle vara omöjligt att genomföra galan med de la Hoya och White på kortet. Trots det insisterade De La Hoya på att han och UFC-presidenten är ’cool’ med varandra i nuläget.

White tävlade inom boxning i sin ungdom, men inte alls på samma nivå som de la Hoya. Varken White eller de la Hoya har tävlar inom MMA. 54-åriga White är tre år äldre än den potentiella motståndaren. White har dock vid flera tidigare tillfällen skjutit ner idén kring att han själv skulle tävla inom kampsport i sin ålder.

The post Oscar de la Hoya utmanar Dana White till delad huvudmatch appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela