Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Israel Adesanya ger Hollywoodstjärnan ett kaxigt svar på tal – Efter dissen!MMAnytt.se

UFC-mästaren Israel Adesanya fick massor av kritik efter att han försvarat bältet mot Jared Cannonier under helgens UFC 276. Bland Adesanyas (23-1 MMA, 12-1 UFC) många kritiker fanns Hollywoodskådisen Chris Pratt som tyckte att UFC-mästaren lovade för mycket och levererade för lite. – Lyssna, jag säger det här så ödmjukt som jag bara kan med tanke på att jag aldrig klivit in i oktagonen tidigare, sade Pratt till ESPN. Jag förstår inte den här sporten, utan jag är bara en skådespelare. Men jag är inte ett fan av att han snackade så mycket och sedan bara landade några lätta smällar. Jag tänkte typ, “Kom igen nu! Gör något!”. Du måste hålla ditt löfte om du lovar att vara en badass. […]

The post Israel Adesanya ger Hollywoodstjärnan ett kaxigt svar på tal – Efter dissen! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy