Liam Pitts är klar för att gå match på hemmagymmets nya satsning: Allstars Fight Night.

Liam Pitts går match i juli

Efter sin andra seger raka seger kunde Liam Pitts ytterligare etablera sig på den svenska MMA-scenen. Det blev ett enhälligt domslut mot Göteborgs Enes Ahmemulic. Matchen utspelade sig till stor del på marken där Pitts fann framgång med att utnyttja sin brottning.

Efter vinsten intervjuades han av Kimuras egen Simon Tingberg. Där berättade han om förhoppningen att gå en match nu i juli, följt av viljan att gå över till proffs så fort som möjligt.

Förhoppningsvis om den här (pekar på foten) är ok så har jag en match första juli. Men vi får se jag tänker inte att vara kvar på amatörscenen så länge till. Det blir proffs snart.

Nu är det officiellt att han den första juli, en knapp månad efter matchen på FCR, går sin tredje MMA-match. Detta gör han i samband med Allstars Fight Night. En gala anordnad av gymmet av samma namn.

Möter Fabian Long

Mot honom ställs Fabian Long. Matchen går i lättvikt och galan går av stapeln den första juli, i Solna på Allstars Training Center.

Pitts har gått två matcher buren, där han gått segrande ur båda. Efter ett långt avbrott mellan sin första och andra har han nu lovat att framtida möten kommer tätare intill varandra. Se vår intervju med honom nedanför.

The post Liam Pitts klar för ny MMA-match – knappt en månad efter sin senaste appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela