Den kanadensiska artisten Drake förlorade stora pengar på nattens hatmatch mellan Colby Covington och Jorge Masvidal. Rapstjärnan hade nämligen satsat 275 000 dollar (2,7 miljoner kronor) på att ”Gamebred” skulle vinna fajten.

Publikfavoriten Jorge Masvidal förlorade nattens match mot Colby Covington på UFC 272. Foto via Instagram (@gamebredfighter)

I huvudmatchen på nattens storgala UFC 272 möttes de båda rivalerna Colby Covington och Jorge Masvidal i en efterlängtad fajt.

En som trodde stenhårt på Masvidals chanser var den kanadensiska rapstjärnan Drake. Han hade nämligen satsat 275 000 dollar (cirka 2,7 miljoner kronor) på att ”Gamebred” skulle plocka hem segern i Las Vegas.

Drake bet $275K on Masvidal to beat Covington#UFC272

(via @Drake) pic.twitter.com/UaJcN8M7Y6

— ESPN MMA (@espnmma) March 6, 2022

När matchen var över stod dock Covington som vinnare och Drake med ett hål i plånboken. Men med 170 miljoner sålda plattor världen över kan förmodligen superstjärnan slicka såren och gå vidare i livet ganska snabbt.

Kolla in: UFC-resultat: Colby Covington körde över Jorge Masvidal

Jorge Masvidal skrev nytt lukrativt kontrakt

Precis innan UFC 272 stod det klart att Masvidal skrivit på ett nytt kontrakt med UFC som kommer göra honom till en av de bäst betalda i organisationens historia. I oktagonen har den 37-årige welterviktaren dock haft det tuffare den senaste tiden.

Med tre raka förluster i bagaget vill publikfavoriten, som fortfarande älskar sporten, dock ta sig tillbaka så fort det bara går.

– Först röka en fet joint och käka några ostburgare sen till gymmet, och om någon månad snacka med mitt team och mina tränar hur vi ska göra. Jag låter de bestämma när jag ska komma tillbaka. Om de vill att jag ska fajtas om 2-3 månader så gör jag det, om de vill att jag ska slåss om ett halvår så gör jag det, säger Masvidal på presskonferensen efter förlusten.

”Gamebreds” senaste vinst kom mot Nate Diaz på UFC 244 i november 2019. Då plockade han hem det symboliska BMF-bältet.

Läs också: Klart: Khamzat möter världstvåan – kan få titelfajt!

Följ Frontkick på Facebook och Instagram för att inte missa senaste nytt från UFC!

The post Missen: Rapstjärnan förlorade miljoner – på Jorge Masvidal appeared first on Frontkick.online.

Dela