Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Robin Roos skadad – Superior Challenge har hittat en ersättare till helgens galaMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Superior Challenge 25 närmar sig med stormsteg. Galan har dock förlorat ett av organisationens största namn. 

Robin Roos skadad – ”Jorginho” kliver in som ersättare

Den ursprungliga tanken var att Robin Roos skulle ställas mot Österrikes Tamirlan Dadaev i samband med helgens gala. Via sina sociala medier meddelade Roos att han tvingats ställa in sin medverkan på grund av en skada.

Jag måste tyvärr meddela att jag inte kommer köra min match nu i helgen då jag skadat mig, jag kommer vara tillbaka väldigt snart men efter en hel del övervägande med coacher och management så har vi bestämt att avboka matchen då hälsa i långa loppet är viktigare.

Dadaev kommer istället möta Jorge ”Jorginho” Bueno (7-1-0 1NC). Det meddelade organisationen i ett pressmeddelande.

Trettiotreåriga Jorge ”Jorginho” Bueno har tävlat väldigt intensivt sedan 2020. Precis som sin motståndare är han en grappler och avslutare av rang. Av totalt sju vinster har han avslutat fem via KO/TKO, en via submission och bara en har gått till domslut. Dessa två herrar lämnar inget till slumpen.

Superior Challenge 25 äger rum på Annexet den 10 december och galan sänds på Viaplay och TV6. Här kan läsaren köpa biljetter till eventet. Priset för standardbiljetter är satt från 340 SEK till 990 SEK. Ett VIP-paket för 4-6 besökare kostar 1 065 SEK per person.

Superior Challenge 25: Preliminärt matchkort

Bartosz Wojcikiewicz vs. Darko Banovic
Andreas Ståhl vs. Paulo Silva
Jorge Bueno vs. Tamirlan Dadaev
Kenneth Bergh vs. Dan Vinni
Bartosz Wojcikiewicz vs. Darko Banovic
Sahil Siraj vs. Maycon Bezerra
Nina Back vs. Indy Briar

The post Robin Roos skadad – Superior Challenge har hittat en ersättare till helgens gala appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy