Den kommande helgen blir proppfull med kampsport då det utöver svensk MMA, boxning och UFC även är SM i kickboxning 2024!

Ursprungligen skulle eventet hållas den 18 maj men det flyttades istället till denna helgen. Landets bästa kickboxare samlas på Colloseum Nattklubb på Arenavägen 75 i Stockholm för att göra upp om titeln som bäst i Sverige. Det är en lokal där kampsport hållits på framgångsrikt sätt tidigare då det var där Allstars Fight Night 5 ägde rum.

För de som vill se eventet på palts finns biljetter tillgängliga via Billeto.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

SM i kickboxning 2024 – stream och starttider

Finalerna startat klockan 17:00 lördag den fjärde maj, stream till eventet finns via denna länk.

”Kom och upplev spänningen på Svenska Mästerskapet i Kickboxning 2024, står det beskrivet i eventet. Detta prestigefyllda evenemang samlar Sveriges bästa kickboxare för en dag fylld av imponerande matcher och adrenalinfylld action. Upplev kraftfulla slag och eleganta sparkar när atleter från hela landet tävlar om titeln som mästare. Missa inte chansen att se spänningen live och heja på dina favoritkämpar.”

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och Rykten
Khamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”
Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

The post SM i kickboxning 2024: Stream, tider och info appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela