UFC-mästaren om “idioten” Sean Strickland: “Han har många skruvar lösa!”MMAnytt.se

Topprankade UFC-mellanviktaren Sean Strickland (25-3 MMA, 12-3 UFC) har blivit ökänd i MMA-världen i och med sitt kontroversiella beteende. Amerikanen har uttryckt sig om allt ifrån den ryska invasionen i Ukraina, till att han skulle vilja döda sin motståndare i en MMA-match. Nu har UFC:s mellanviktsmästare Israel Adesanya (22-1 MMA, 11-1 UFC) uttalat sig om Stricklands träningsmetoder. – Sean Strickland är en elak jävel, bokstavligen elak, han är ett ruttet äpple, sade Adesanya på sin Youtube-kanal. Jag har sett honom göra mer skada i sparring än i sina riktiga matcher. Jag har sett hans sparring på video och jag skulle aldrig sparras med en sån idiot. När jag råkar skada folk i sparring tar jag det lugnt och drar mig tillbaka. […]

The post UFC-mästaren om “idioten” Sean Strickland: “Han har många skruvar lösa!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy