Charles Oliveira ryter ifrån efter kritiken om viktmissen: De rånade mig!MMAnytt.se

Den forne lättviktsmästaren Charles Oliveira har uttalat sig om viktmissen på UFC 274 i maj. Det har spekulerats inom MMA-världen om att det skulle ha varit problem med vågen när brasilianaren blev fråntagen sitt bälte. Ex-mästaren är säker på att de tekniska problemen med vågen orsakade hans viktmiss och han håller inte tillbaka på kritiken mot Arizona Athletic Commission. – De kunde ha slitit av mitt ben, vågen skulle ändå visa samma vikt, sade Oliveira i en intervju med ESPN. Stadens idrottskommission rånade mig, det är verkligheten. De ville ta bältet från mig för att sätta galler i mitt huvud, men det blev motsatt effekt. Det visade bara världen att jag är en annan Charles, oavsett hur mycket de försökte […]

The post Charles Oliveira ryter ifrån efter kritiken om viktmissen: De rånade mig! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy