Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Guram Kutateladze går match i samband med UFC 283MMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Guram Kutateladze är klar för sin nästa match. ”Georgian Viking” kommer fightas på 2023 års första numrerade gala.

Guram Kutateladze vill tillbaka till vinstkolumnen

30-åriga Kutateladze genomförde sin UFC debut 2020. Då stod Mateusz Gamrot för motståndet och den sistnämnda förlorade via delat domslut. I somras ställdes Kutateladze mot Damir Ismagulov och den gången var det ”Georgian Viking” som besegrades via delat domslut. I samband med UFC 283 är det dags för Kutateladzes tredje match i organisation. Enligt MMA-journalisten Carlos Antunes kommer Brasiliens Thiago Moisés stå för motståndet.

Moisés debuterade i UFC samma år som Kutateladze och har hunnit med sex matcher i organisationen. 27-åringen har besegrat namn som Alexander Hernandez och Bobby Green. Moisés har även gått en tuff match mot den regerande lättviktsmästaren Islam Makhachev. Moisés blev avslutad via en rear-naked choke i matchens färde rond.

Den ovannämnda matchen mellan Kutateladze och Moisés kommer äga rum i samband med UFCs efterlängtade återkomst till Rio de Janeiro, Brasilien. Galan äger rum den tredje helgen i januari, 2023. Kortet kommer troligtvis toppas av en titelmatch i organisationens flugviktsdivision. Den regerande mästaren Deiveson Figueiredo ställs mot den tidigare bälteshållaren och nuvarande interim mästaren Brandon Moreno. Utövarna har ställts mot varandra vid tre tillfällen tidigare och det står 1-1-1 i matcher.

Kutateladze står med ett totalt matchfacit som lyder 12-3-0. Moisés dito lyder 16-6-0.

The post Guram Kutateladze går match i samband med UFC 283 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy