Jorge Masvidal vill krossa McGregors ansikte: “Innan han överdoserar på kokain!”MMAnytt.se

Jorge Masvidal (35-16 MMA, 12-9 UFC) är osäker på när han kommer att gå sin nästa match i UFC. Han vet dock vem han vill möta i sin comeback, den forne dubbelmästaren Conor McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC). Masvidal tror att en match mot den irländska superstjärnan skulle slå alla PPV-rekord. – Jag tror att november eller december är bra datum för mig, sade Masvidal i en intervju med Blockasset. Jag vill möta honom innan han överdoserar på kokain och matchen går i kras, då kan jag inte tjäna lätta pengar. Jag vill krossa Conors ansikte. Låt oss få betalat, sälja mest PPV:s någonsin, innan killen skadar sig själv eller någon annan. Jag gillar att få betalat snabbt eftersom jag har […]

The post Jorge Masvidal vill krossa McGregors ansikte: “Innan han överdoserar på kokain!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy