Tommy Fury stoppad på flygplatsen – för kopplingar till ökända gängledaren!MMAnytt.se

Tommy Fury har nekats inresa till USA inför veckans presskonferens med Jake Paul och nu kan boxningsmatchen vara i fara! “TNT” Fury, halvbror till tungviktsmästaren Tyson Fury, är inplanerad att ta sig an YouTube-boxaren Paul den 6 augusti i New York. Fury kunde dock avslöja på sociala medier att han hade stoppats av amerikanska myndigheter på flygplatsen Heathrow i tisdags. – Jag har ingen aning om varför de inte tillät mig att resa idag och det har inte någon i mitt team eller min advokat fått reda på heller, meddelade Tommy Fury. Jag försöker lösa det. Jag är mitt i träningen. Det är en enorm chock för mig och mitt lag. Most Valuable Promotions (MVP), organisationen som står bakom matchen och som Paul […]

The post Tommy Fury stoppad på flygplatsen – för kopplingar till ökända gängledaren! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy