Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Masvidals mamma indragen i UFC-stjärnornas bråk: “Min mamma älskar dig!”MMAnytt.se

Den forne dubbelmästaren Conor McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) och den topprankade welterviktaren Jorge Masvidal (35-16 MMA, 12-9 UFC) har tidigare under månaden tjafsat i media och på Twitter. I en intervju med MMA Fighting fick Masvidal frågan om de båda stjärnorna någonsin kommer att göra upp i oktagonen. Den forne titelutmanaren svarade att en match mot McGregor känns avlägsen, eftersom irländaren inte har förolämpat någon familjemedlem till amerikanen än. – Nej, Conor vill inte gå match, sade Masvidal. Om han ville det skulle han posta något. Han skulle säga något. Förmodligen förolämpa min mamma eller någon släkting till mig, eller något om min nation eller vart jag kommer ifrån. Den 33-åriga ex-mästaren var snabb med att svara Masvidal, men […]

The post Masvidals mamma indragen i UFC-stjärnornas bråk: “Min mamma älskar dig!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy