Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Guram Kutateladze redo för återkomsten: ”Jag har inga tvivel”Välkommen till Maximum Sports

Nyheter


Guram Kutateladze redo för återkomsten: ”Jag har inga tvivel”

Publicerat 18 juni, 2022

By Sebastian Vendel-MartinezEfter ett långt uppehåll är nu äntligen den svensk-georgiske UFC-lättviktaren Guram Kutateladze tillbaka! Under lördagens UFC Austin ställs Guram mot den underskattade men oerhört talangfulla kazaken Damir Ismagulov

Sist han tävlade var nästan två år sedan då han ställdes mot Mateusz Gamrot – som nu är topp 15-rankad och har en framtida UFC-huvudmatch på gång. 

Efter tre jämna ronder, i vad som var bägges UFC-debuter, utnämndes Guram till segrare via delat domslut. Även om det var en seger så har Guram inte varit helt nöjd med sin prestation och är ivrig för att visa vad han verkligen går för. 

– Jag tror jag är en annan person, en annan fighter än jag var nästan två år sedan, sade Guram till MMA Junkie inför lördagens match.

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Lista: Nio stora och banbrytande svenskmöten i MMA!Alla svenska UFC-galor rankade från sämst till bäst!Fem matcher att boka till UFC Paris & fyra fighters att signa!

”Försöker alltid avsluta”

Om allt går som Guram vill på lördag så kommer dock inte poängdomarna behövas den här gången. 

– Jag försöker alltid avsluta, fortsatte Guram. Det spelar ingen roll hur det sker – knockout, submission, vadsomhelst. Jag är förberedd för allt som kommer vara i min väg. 

De som känner till Guram vet vad han är kapabel till. Han imponerade stort i BRAVE CF mot bland andra före detta UFC-fighters och var på väg mot en titelchans i organisationen innan han erbjöds ett UFC-kontrakt. 

Den talangen har skapat ett starkt självförtroende och tydlig målbild för den svenske talangen. Det självförtroendet är tydligt och oerhört svårrubbat. 

– Jag tror på mig själv till hundra procent, och jag har inga tvivel, fortsatte Guram. Jag har mycket respekt för min motståndare, men nu kommer jag göra vad jag måste göra. Han är i vägen mellan mig och mina drömmar, mina mål. Allt annat är Guds vilja. 

Hur går det för Guram Kutateladze mot Damir Ismagulov? 

Inlägget Guram Kutateladze redo för återkomsten: ”Jag har inga tvivel” dök först upp på Välkommen till Maximum Sports.

Dela
Generated by Feedzy