Khabib hyllar UFC-mästaren inför matchen mot Holloway: Jag är riktigt imponerad!MMAnytt.se

Den obesegrade UFC-legenden Khabib Nurmagomedov (29-0 MMA, 13-0 UFC) tror att Alexander Volkanovski (24-1 MMA, 11-0 UFC) kommer att besegra Max Holloway (23-6 MMA, 19-6 UFC) på UFC 276. Fjäderviktsmästaren försvarade sitt bälte senast i April, då han avslutade koreanen Chan Sung Jung efter dominant insats. Den forne lättviktsmästaren tror att Volkanovskis beslut om att ta sig an Hollowoy efter endast tre månaders frånvaro kommer att gynna honom.  – Angående Holloway-Volkanovski måste jag säg att jag är riktigt imponerad av Volkanovski, med tanke på hans senaste insatser, sade Khabib i en intervju med UFC. Jag gillar Max Holloway, Jag gillar honom. Det här är inget personligt, men jag tror att Volkanovski kommer att försvara sin titel. Det är en fråga om […]

The post Khabib hyllar UFC-mästaren inför matchen mot Holloway: Jag är riktigt imponerad! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy