Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Khabib väljer Conor McGregor som höjdpunkten i sin UFC-karriär!MMAnytt.se

Den tidigare lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov (29–0 MMA, 13-0 UFC) gick sin sista match i UFC för två år sedan. Efter att ha besegrat Justin Gaethje via submission på UFC 254 valde 33-åringen att pensionera sig från MMA. Beslutet påverkades av hans fars Abdulmanap Nurmagomedovs plötsliga bortgång. Inför Khabibs UFC Hall of Fame-introduktion fick han frågan om segern mot Gaethje var det ögonblicket i karriären som han värderar högst.  – Nej, sade Khabib till MMA Underground. Det var matchen jag gick den 6 oktober 2018, den största matchen i MMA-historien. Jag är väldigt glad att jag vann den matchen. Jag skulle kunnat ha förlorat alla av mina matcher, men aldrig att jag skulle förlora den matchen. UFC-legenden syftar på sin submissionseger över […]

The post Khabib väljer Conor McGregor som höjdpunkten i sin UFC-karriär! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy